Alegerea ta perfecta!

Despre branduri

Compania Gipfel este unul dintre cei mai renumiți producători de veselă ecologică şi de înaltă calitate. Toate vasele Gipfel au proprietăți excelente și sunt foarte comode în utilizare.

În prezent vesela Gipfel are un asortiment destul de bogat, care nu încetează să uimească clienții cu diversitatea și individualitatea lor. Tot ce poate fi util în bucătărie este inclus în gama Gipfel. În procesul de producţie, producătorul folosește numai materiale rezistente și fiabile, care au un efect pozitiv asupra procesului de pregătire a bucatelor.

De o mare popularitate se bucură anume vesela Gipfel din metal. Aceasta este fabricată din oțel inoxidabil, ceea ce oferă produselor finale durabilitate și unicitate, precum şi un aspect atractiv.

O caracteristică foarte importantă a veselei Gipfel, este durabilitatea acesteia. Acest tip de veselă este proiectat şi confecţionat, astfel încît să fie durabil mai mulți ani, de aceea poate fi utilizată în siguranță pe mai multe tipuri de plite de gătit fără a schimba proprietățile originale a veselei.

Vesela Gipfel este comodă în utilizare şi nu are nevoie de nici-o îngrijire specială. Mai mult ca atît, cu ajutorul acesteia, puteți pregăti cu ușurință o varietate de bucate, fără frica că acestea ar putea arde în procesul de preparare și în același timp vesela utilizată menține maximum substanțelor folositoare în produsele pregătite.


Vitek – marcă comercială rusă care aparține companiei Golder Electronics, în cadrul căreia se realizează producerea tehnicii casnice, climatice și audio-video. Denumirea mărcii „Vitek” provine din două cuvinte: latin, „vita” – „viața” și germană „tehnica” – „tehnica”, de unde apare și motto-ul companiei – „Tehnologie pentru viață”.

În prezent, VITEK este brandul de vârf din Federația Rusă la producerea aparatelor de uz casnic și electronice, clasându-se pe primul loc pe piață după disponibilitatea tehnicii casnice: tehnologia VITEK este prezentă în fiecare a treia familie din Rusia.

Produsele VITEK combină cele mai noi tehnologii, un design modern atrăgător, calitate fără compromis și preț avantajos. Misiunea mărcii VITEK: „Folosind tehnologii avansate, creează o tehnică fiabilă pentru o nouă calitate a vieții clientului nostru”.

Brandul Vitek este prezent pe piață din anul 2000. Pe parcursul existenței sale pe piață, a cîștigat premiul „Produsul anului” (2002), de șapte ori a devenit câștigătorul premiilor „Brand of the Year-Effie”.

VITEK este unicul brand de aparate de uz casnic de dimensiuni mici, inclusă în ratingul revistei Forbes „50 cele mai bine vândute branduri rusești”: al treilea an consecutiv, marca este inclusă în această listă onorifică.

În prezent Vitek – este unul dintre cele mai recunoscute branduri din țările CSI.


Maxwell este o altă marcă comercială rusă, de succes, care reprezintă aparate de uz casnic și electronice de dimensiuni mici, creată de compania Golder Electronics. Marca Maxwell a fost lansată pe piață în septembrie 2009.

Maxwell – este o colecție de aparate de uz casnic clasice, care datorită fiabilității și calității corespund așteptărilor consumatorilor și îi bucură: cu un preț accesibil, simplitate, siguranță și confort.

Aparatele de uz casnic Maxwell – sunt destinate clienților care nu doresc să achite suplimentar „pentru nume” și funcții suplimentare, își prețuiesc banii și încearcă să obțină o fiabilitate maximă a produsului.

Maxwell protejează mediul înconjurător: tehnica este fabricată în conformitate cu Directiva RoHS, care limitează conținutul de substanțe nocive, adoptată de Uniunea Europeană în februarie 2003.

Misiunea brandului MAXWELL este „Îmbogățirea atmosferei casei dvs. cu armonie și dragoste, oferind produse accesibile și de înaltă calitate”.


Wilmax este o companie de producție cu o dezvoltare rapidă, specializată în confecționarea porțelanului fin, fondată în anul 2010.

Compania își are sediul în Londra, Marea Britanie, iar oficiul care se ocupă de vânzări și logistică, se află în Hong Kong, unul dintre principalele centre comerciale și cele mai mari porturi de containere din lume, ceea ce permite companiei Wilmax să livreze în timp util comenzile clienților pe toate continentele.

Istoria porțelanului începe cu multe secole în trecut, însă pe parcursul mai multor ani, designul și preferințele oamenilor s-au schimbat, cu toate acestea, popularitatea porțelanului rămîne neschimbată.

În pofida fragilității aparente, porțelanul poate fi numit una dintre valorile eterne care aduc frumusețe și rafinament în viețile noastre.

Porțelanul subțire și fin – decorarea oricărei mese și punctul culminant al oricărui interior.

Wilmax oferă un asortiment larg de veselă din porțelan alb de înaltă calitate, la un preț absolut accesibil. Gama largă a produselor Wilmax, include toate articolele necesare pentru amenajarea mesei.

Varietatea formelor și stilurilor face posibilă selectarea veselei pentru orice gust și interior.

Farfuriile clasice rotunde sau originale de formă pătrată, ibricuri pentru infuzia ceaiului sau pentru prepararea cafelei, sau posibil chiar capace prezentabile pentru acoperirea bucatelor fierbinți? Alegerea vă aparține.

Vesela Wilmax este universală, un produs poate fi utilizat în mai multe scopuri. De exemplu, un vas pentru păstrarea zahărului poate servi ca un vas pentru servirea desertului, iar un vas pentru pâine poate fi folosit în calitate de fructieră.

Datorită componenței unice a materialului, care include compuși de magneziu și aluminiu, produsele au o culoare albă pură (atât pe întreaga suprafață, cât și la margini), sunt durabile și rezistente la ciobituri.

Compoziția deosebită a glazurii asigură o suprafață netedă și lucioasă a produselor.

Produsele obligatoriu sunt supuse controlului de calitate la toate etapele de producție.

Wilmax garantează o calitate stabilă, deoarece produsele sunt fabricate sub control strict în baza unei tehnologii unice originale. Toate produsele Wilmax sunt confecționate din materii prime ecologice, în conformitate cu cerințele sanitare și epidemiologice.

Vesela Wilmax este potrivită pentru utilizare în cuptoare. Rezistă la temperatura de 300° C.

Vesela este durabilă, destinată unei utilizări continue intensive, potrivită pentru cuptoarele cu microunde și mașinile de spălat vase.

Porțelanul Wilmax are rezistență sporită la impact, în conformitate cu standardele din Regatul Unit și UE. Testul SGS №2119299 / SD din data de 30.09.2010.

Produsele au o caracteristică Stackable (ușor se aranjează în stive), care permite economisirea spațiului și mutarea vaselor aranjate în stive. În plus, vesela este mai ușoară comparativ cu ceramica, ceea ce facilitează considerabil munca chelnerului.

Vesela pentru coacere are margini și fund îngroșate, deci acestea păstrează perfect căldura. După ce este scoasă din cuptorul cu microunde, vesela imediat poate fi amplasată pe masă, designul neutru al acesteia nu afectează aranjamentul mesei. În pofida existenței diversității sortimentului, designerii Wilmax continuă să creeze noi forme originale.


Compania greacă Nava a fost înființată în anul 1972. Produsele sale, livrate în aproape 20 de țări din întreaga lume, pot fi văzute în cele mai de elită magazine. Compania lansează produse sub marca proprie, dispunînd de facilități de producție în partea de vest a Greciei. Trăsăturile distinctive ale produselor – un design unic și o largă funcționalitate.

Toată vesela și ustensilele de bucătărie sunt fabricate din materiale absolut sigure, deoarece compania promovează doar produse ecologice. Toate etapele de producție sunt monitorizate cu atenție. Vesela Nava este potrivită pentru utilizare pe diferite tipuri de plite: electrice, gaz, inducție. În designul produselor sale, compania a reușit să-și expună dragostea față de bucătăria mediteraneană și să creeze un stil unic al veselei.


Fabrica NEVA METAL – este unul dintre cei mai mari producători ruși de vase cu baza antiaderentă. Întreprinderea a fost înființată în anul 1999 în St. Petersburg.

Din momentul înființării companiei, strategia acesteia se bazează pe dezvoltarea produselor unice în proprietăți și calitate. Compania este situată în centrul științific și industrial, St. Petersburg, ceea ce face posibilă utilizarea locală a resurselor intelectuale și tehnice, care uneori sunt inaccesibile în punctele de producere îndepărtate. Angajații noștri posedă o calificare înaltă; Mulți dintre aceștia au activat în institute de cercetare militare, au diplome academice. Toate acestea permit companiei noastre să ofere clienților produse cu caracteristici îmbunătățite


În anul 1988 renumitul restaurator german Gustav Schmidt achiziționează și reconstruiește o fabrică pentru producția de vase metalice în orașul Salzgitter din vestul Germaniei. Împreună cu un grup de ingineri de la Universitatea din Bavaria, el începe să îmbunătățească tehnologia existentă de producere a veselei și să implementeze noi idei. O nouă marcă comercială este înregistrată – Rondell.

Deja în anul 1989, a început lansarea în producere a veselei din oțel Rondell pentru bucătarii profesioniști. Utilizarea în producere a celor mai noi tehnologii și a materialelor de cea mai înaltă calitate, într-un termen foarte rapid, a permis mărcii Rondell o recunoaștere și o popularitate în rîndul maeștrilor culinari – bucătarii principalelor restaurante, baruri, cafenele europene, iar în anul 1991 gama Rondell a fost completată cu o nouă gamă de farfurii din aluminiu. În anul 2007 începe comercializarea veselei Rondell  în Federația Rusă, țările CSI, țările baltice și Europa de Est.

Vesela Rondell – acesta este prezentul și viitorul abilităților culinare la domiciliu.
Vesela Rondell – este tehnologia, stilul, inspirația și succesul fiecărui experiment culinar!

Rondell unește tradiția europeană de producție unică de înaltă calitate, tehnologiile moderne și materialele ecologice pentru îmbunătățirea zilnică a abilităților Dvs. culinare.

Testat și recomandat de către Alianța Națională a Bucătarilor, vesela Rondell va face ca fiecare zi petrecută la bucătărie să fie un pas spre perfecțiunea gustului, stilului și confortului familiei Dvs.

Cu ajutorul mărcii Rondell, prepararea celor mai dificile bucate se va transforma pentru fiecare gospodină într-o călătorie interesantă prin lumea tradițiilor culinare, soluțiilor îndrăznețe și descoperirilor unice.


 

Marca germană Schäfer produce o gamă largă de produse, care se clasifică în următoarele categorii:

  • Tehnica electrică de uz casnic;
  • Inventar pentru bucătărie;
  • Instrumente pentru bucătărie;
  • Veselă pentru amenajarea mesei;
  • Soluții de îngrijire pentru casă;
  • Textile pentru casă și multe altele.

Produsele Schäfer corespund cu cerințele cheie înaintate produselor și aparatelor de uz casnic moderne, precum și raportului optim între preț și calitate, drept urmare, acestea și-au ocupat ferm nișa pe piața europeană, fiind populare.


 

Marca comercială Hoffmanns, producător recunoscut european de aparate de uz casnic și veselă, confecționate  cu utilizarea noilor tehnologii conform  standardelor internaționale de calitate.

Cercetările permanente de marketing, ne permit să reacționăm cât mai rapid la modificarea cererii produselor lansate pe piață și să dezvoltăm noi linii de veselă modernă pentru consumatorii cu diferite gusturi și niveluri de venit.


 

Marca comercială „Michelino” a fost înființată în anul 1951 și este cunoscută în primul rînd pentru producerea  tacâmurilor și produselor din metal de calitate germană excelentă. În prezent marca Michelino și-a extins gama cu alte accesorii necesare în bucătăria Dvs. Produsele Michelino se evidențiază în primul rând prin funcționalitate și durabilitate.


Compania „Bytplast” este un producător rusesc de bunuri din plastic pentru casă și copii. A fost fondată în anul 2000.

Asortimentul companiei cuprinde peste 450 de produse: veselă, accesorii pentru bucătărie, bunuri de uz casnic, mobilier, soluții de depozitare, bunuri pentru copii. Produsele sunt confecționate sub mărcile comerciale Phibo (linia de produse pentru bucătărie), „Plastishka” (seria pentru copii) și Econova (soluții de depozitare). Într-o serie de produse pentru copii, de asemenea sunt licențiate linii de produse, așa cum ar fi Angry Birds, „Маша и медведь / Mașa și Ursul” și Me to you.

Compania activează după principiul unui ciclu complet de creare a produselor: controlăm procesul de producție de la momentul conceperii ideii de către designer și până la expedierea produsului final către cumpărător. Acest control asigură produse de înaltă calitate și deservire de încredere.

Scopul companiei „Bytplast” – produs rusesc de calitate europeană la prețuri accesibile pentru fiecare casă.


Marca comercială cu tradiţii, Marinex, cunoscută încă din anul 1925, prezintă colecții noi de veselă pentru bucătărie şi pentru aranjarea mesei, din sticlă rezistentă la căldură și la lovituri, confecţionată prin utilizarea celor mai moderne tehnologii. Concernul Saint-Gobain care produce această veselă, în prezent îşi are sediul în Brazilia. Dar activitatea vastă a concernului începe încă din Franța, când în anul 1665, prin ordinul regelui Ludovic al XIV-lea, sub acest nume, a fost fondată producerea oglinzilor pentru Luvru. În prezent, aceasta este o întreprindere cu o activitate dinamică şi modernă. Sticla – pînă în prezent este una din direcțiile de bază a concernului.

Sub marca Marinex, sunt lansate în producere două linii de sticlă care corespund tuturor cerințelor vieții moderne.

În primul rând, aceasta este o veselă cu un design elegant și practic pentru bucătărie, confecţionată din sticlă rezistentă la căldură pentru cuptorul cu microunde, în care puteți pregăti diverse bucate delicioase, cu posibilitatea de a o aranja chiar pe masă.

  • Vesela termorezistentă de marca Marinex, confecţionată din sticlă borosilicată – include, ghivece, vase pentru prepararea cărnii de raţă, forme pentru coacere, boluri pentru salată. Această sticlă transparentă de culoarea apei cristaline, are o rezistenţă sporită la căldură, este durabilă şi fiabilă.
  • Vesela termorezistentă de marca Marinex, este rezistentă la temperaturi ridicate. Este ideală pentru utilizare în toate tipurile de cuptoare și cuptoare cu microunde. De asemenea, puteţi utiliza  aceste vase şi pe arzătoarele de gaz prin plasarea unui distribuitor de flacără metalic în partea de jos a plitei.
  • În vasele Marinex este comod de depozitat alimente sau bucate în frigider și dacă este necesar – să le înghețați în congelator.

În al doilea rînd, marca Marinex – veselă frumoasă pentru aranjarea mesei, rezistentă la lovituri, confecţionată din sticlă calcinată – cești și farfurioare pentru ceai, farfurii, boluri pentru salată, diverse vase pentru prepararea bucatelor. Această linie este denumită Colorex. Este confecţionată din sticlă transparentă colorată (fumuriu, albastru, chihlimbar, albastru-marin, culoarea apei cristaline) și diferă după design: suprafață netedă și riflată.

  • Vesela poate fi folosită în cuptoare cu microunde. Pe farfurii şi în vase puteţi încălzi bucatele gata preparate, iar în ceşti puteți pregăti o cafea aromată, cu spumă.

Toată gama de veselă Marinex este foarte simplă în îngrijire, pe suprafața ei netedă nu rămîn resturi de mîncare, nu absoarbe mirosurile și este igienică. Poate fi spălată în mașina de spălat vase folosind detergenți obişnuiţi.

Produsele Marinex sunt renumite în întreaga lume, fiind exportate în peste 90 de țări. Astăzi putem vedea această veselă cu tradiţii multiseculare pe masa noastră. Calitatea standardului internațional are un preţ destul de accesibil.

Vasele Marinex sunt vândute în ambalaje elegante și stilate, transformîndu-le într-un cadou excelent pentru fiecare familie.Pe parcursul mai multor ani, compania Fissler GmbH se ocupă de producerea tacîmurilor de înaltă calitate pentru  bucătărie, care merită o recunoaștere universală pentru proprietăţile pe care le posedă: utilizare exactă, practicitate, eleganță și un design ingenios „Made in Germany”. Toate produsele vă fac munca în bucătărie mai ușoară și vă permit să vă bucurați de rezultatele acesteia.

Carl Philip Fissler a înfiinţat compania în anul 1845. La moment, compania are o experienţă de peste 170 de ani de dezvoltare cu succes. Succesul companiei se bazează pe trei piloni – cunoștințe tehnologice de know-how, producție ideală, eforturi inovatoare semnificative.

Totuşi elementul cheie în succesul companiei îl constituie produsele noastre. Funcționalitatea și designul acestora în continuu se adaptează la necesităţile consumatorilor și, prin urmare, îndeplinesc cel mai bine varietatea largă de cerințe.

Fissler este unul dintre cele mai importante branduri mondiale în producția tacîmurilor de înaltă calitate pentru bucătărie.

Brandul Fissler este reprezentat de filiale și parteneri comerciali în peste 80 de țări.

Calitatea este pe primul plan

În calitate de cel mai mare producător de tacîmuri de bucătărie și de uz casnic din Germania, Fissler este reprezentat de sucursale și parteneri comerciali în peste 80 de țări de pe toate continentele.

Asia. Cratiţele şi tigăile sunt foarte solicitate în Asia, unde produsele Fissler au devenit chiar un articol de lux. În China vânzările au crescut cu 30%, în Coreea cu 11% în anul 2007. În anul 2008, pentru prima dată, Fissler a înregistrat vânzări mai mari în Asia decât în Germania.

SUA. În anul 2007 Fissler a fost lansat cu succes pe piața americană. În anul 2008 Fissler își propune creşterea dublă a calităţii pentru produsele comercializate în SUA.

Europa de Est. În prezent, compania este reprezentată în Federaţia Rusă de primele magazine Fissler. În Polonia compania are propria organizaţie a reprezentanțelor pe vânzări, responsabilă de dezvoltarea durabilă și creșterea mărcii. Aceasta a fost înființată la data de 1 ianuarie 2008.


Kela este o marcă comercială germană specializată în proiectarea și fabricarea accesoriilor pentru baie și bucătărie. Istoria mărcii Kela datează din anul 1903, când Ferdinand Keck și Hugo Lang au fondat compania în Stuttgart. Pe parcursul a peste 100 de ani  Kela rămîne a fi  unul dintre liderii industriei în domeniul său profesional. În prezent, compania oferă o gamă de 1500 de produse pentru bucătărie și baie. Caracteristicile mărcii Kela sunt –  materiale ecologice şi de înaltă calitate. Toate produsele acestei mărci germane sunt supuse unor teste detaliate pentru a verifica calitatea și siguranța acestora.


Pe parcursul a peste 55 de ani compania Leifheit a fost unul dintre principalii furnizori de produse de uz casnic în Europa. Când vorbim de curăţirea încăperilor, călcatul și spălarea rufelor, spălarea tacîmurilor pentru bucătărie, Leifheit mereu vă vine în ajutor. Marca Leifheit oferă produse inovatoare şi de înaltă calitate, cu un grad înalt de funcționalitate și un design elegant.

În prezent numărul de angajați ai companiei Leifheit este de aproximativ 1000 de persoane. Sediile centrale ale companiei sunt situate în orașul Nassau (Germania). De aici produsele sunt expediate în peste 80 de țări din întreaga lume. Acum compania deține 15 filiale și sucursale, dintre care cinci companii logistice și unități de producție situate în Germania, Franța și Republica Cehă.

Direcția principală de activitate a companiei este concentrată pe piețele din Europa Centrală și de Est, precum  Statele Unite și Asia. Concernul Leifheit este o societate pe acțiuni deschisă, acțiunile Leifheit AG fiind reprezentate pe Bursa de valori mobiliare din Frankfurt. Produsele Leifheit sunt mereu caracterizate de o înaltă calitate a producției, combinată cu un înalt grad de beneficii pentru consumatori.